#Instafood

En lykkelig slutning

170913_Acne_LUG-DK_At-se_800x800-p

170913_Acne_LUG-DK_800x800-p

Hej bloggen!

Efter at ha’ læst dette indlæg og set to reklamer fra Læger uden grænser på TV2, blev jeg simpelthen så rørt, og fyldt med dårlig samvittighed. En ting er at “like” facebooksider og tænke på at hjælpe, en anden ting er at gøre det.

Køb en gave til enten dig selv eller en ven, det at overføre et beløb hver måned, eller bare en gang i mellem! det er så lidt der skal til! og alligevel er vi for dårlige til det.

Derfor vil jeg ligesom disse seje tøser opfordre alle til at give en lille julegave, som kunne være et eller andet fra deres webshop! Selv har jeg sat to bøger på min ønskeliste til familien og vennerne, i håb om at de vil inspireres til også at ønske sig en lille ting derfra eller overføre et lille beløb.

I kan også tjekke disse webshops ud fra SOS børnebyerne og Røde Kors.

Jeg har lige klikket en fin bluse hjem fra SOS børnebyerne, som er lavet i samarbejde med Ganni og er i 100% bommuld – Item nr. 5 i deres webshop.

Mht. Rødekors har de kreeret nogle rigtig fine og rå net! find dem i deres wepshop. Jeg har selv bestilt 4 net, som er lavet mellem Uffe Buchard X Anne Sofie Madsen/Henrik Vibskov/Mads Nørgaard/Karl-Oskar Olsen(Wood Wood), Se nedenstående billeder:

Anne sofie madsen X rødekors

henrik-vibskov x rødekors

mads-noerregaard X rødekors

wood-wood X rødekors

Disse net koster 50 kr. stykket, og ikke nok med at de er vild fede, støtter man også op om Røde Kors’ velgørenhedsarbejde. Hvor SOS børnebyerne og Læger uden grænser primært er udlandet, tager Røde Kors arbejdet op herhjemme.

Julen kan være ren idyl for mange af os, vi ønsker os dyre ting, spiser lækker og meget julemad og guffer konfekt i os sammen med vores kære. Men julen er også en svær tid rent økonomisk, og det er ikke alle familier, som har råd til det helt store julebord plus alle de mange gaver.

Men også rent følelsesmæssigt kan julen være rigtig svær. I min familie har vi altid fejret jul  med min farmor og kun hende! Den første jul efter hendes død var helt ubeskrivelig svær. Vi endte med kun at være børn + forældre, og det mindede mest af alt om en ganske almindelig hverdagsaften. Hver Juleaften mindes jeg min farmor, jeg savner hende ubeskrivelig meget og tænker på hende hver dag! Julen var noget, vi havde med hende og var “vores” begivenhed.

Røde Kors har denne jul lavet en kampagne, som hedder “god jul til alle”, det handler ikke om, at du skal overføre penge eller på anden måde “af  med noget”, det handler om at #hashtagge #godjultilalle, hver gang du laver en status opdatering på facebook, twitter, instagram osv. og derved sprede julestemning samt sende en tanke til dem, som måske ikke har en lige så god jul. Hver gang #godjultilalle bliver brugt, hænges der et af Røde Kors’ julehjerter op på et stort træ på Blegdamsvej i København. Til alle Jer, som står i min situation, der ikke bor så tæt på København, kan følge juletræet på webcam! – Er det lige sejt!? 😀

Jeg vil opfordre alle til at bruge #hashtagget på enten jeres facebook, twitter eller instagram og så sende en venlig tanke til alle, der har det svært, både generelt, men også hvis I kender nogen.

Send en kærlig tanke til alle velgørenhedsorganisationer, og giv dem eventuelt en lille julegave i form af et lille beløb, en ordre fra en webshop eller doner noget af alt det tøj, som du alligevel aldrig går med.

#godjultilalle

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Instafood