Porridge with cocoa
En af de madblogs jeg følger, og som i den grad inspirerer mig er twin-food.dk. En af de seneste opskrifter de har udgivet er choko-havregrød, som jeg bare måtte afprøve, da jeg havde læst det. I for vejen er jeg den vildeste grød-elsker, og dette grødmåltid var ingen undtagelse!
I kan finde den originale opskrift her
Du skal bruge: (1 skål)
– ca. 1 dl havregryn, jeg brugte grovvalsede, da det er min favorit!
– ca. 1,5 dl mælk
– 1,5 spsk. usødet kakaopulver
– knsp salt
– evt. lidt sukker
What to do:
– Put alle ingredienserne i en gryde på nær saltet.
– Kog grøden op ved medium varme. Rør i grøden hele tiden, da mælken nemt kan lettere kan brænde på.
– Når massen er tyk og grød-agtig tilsættes saltet. Tilsættes saltet fra start kan det gøre grøden sej.
– Smag evt. grøden til med sukker
– Hæld grøden i en skål og pynt med bær, frugt, nødder, skyr(mit tilfælde) eller hvad du selv har lyst til!
Ingen kommentarer endnu