pink yoghurt with skyr

Fødselsdage og den sidste slutspurt

152308c71597433597a2a29f108da33c

I slutningen af april og helt frem til 3. uge af maj er der fødselsdage i min familie! Der er en derfor en del af se til. Selv blev jeg 19 i starten af maj, hvilket blev fejret af den nærmeste familie og min bedste veninde. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde det helt store overskud, da vi nærmer os den sidste del af maj og juni, som er de store eksamensmåneder, med hastige skridt!

Den kommende uge har jeg normal skoledag mandag og tirsdag og så ellers eksaminer onsdag, torsdag og fredag og en enkelt i næste uge. Mit hoved koger, jeg prøver at skabe et overblik over det hele. På tirsdag kan jeg for alvor slappe ordentlig af – på en måde. På tirsdag får vi nemlig at vide hvilke mundtlige eksaminer vi skal op i. Jeg håber på det bedste og frygter det værste, som man siger. Jeg glæder mig til at kunne fokusere ordentligt på de mundtlige og endelig få sat en dato på dagen. Dagen hvor jeg kan sætte en hvid hue med et vinrødt broderet bånd, guldskrift, et lille citat og en masse søde hilsener og lykønskninger fra venner og familie på hovedet. Det bliver dagen hvor jeg endelig kan kalde mig student, og verden ligger og venter på at give mig en masse forskellige oplevelser. Jeg glæder mig.

Kryds fingre for mig på tirsdag, kryds fingre for, at jeg får hvad jeg allermest håber på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pink yoghurt with skyr