Art

SOS

sos sos2 sos3

Hej bloggen!

Nu er det godt nok ved at være noget tid siden, at jeg udgav indlægget “en lykkelig slutning”(find indlægget her), som handlede om velgørenhed i julen, bl.a. nævnte jeg Læger uden grænser, Røde Kors og SOS Børnebyerne. Jeg afslørede også, at jeg havde bestilt en bluse fra SOS børnebyernes webshop! Jeg modtog den for ikke så lang tid siden og er virkelig glad for den!

Den er i 100%  bommuld og virkelig lækker! Derudover er det resultatet af et samarbejde mellem SOS Børnebyerne, Ganni og Cover! Blusen er virkelig blød og “let” at have på, den er med 3/4 ærmer og er ret kort i længden. Jeg bestilte den i L, mht. længden på blusen, hvilket jeg er glad for! Designet er virkelig fint med et 90’er præg, med hvid mave og grå ærmer! Derudover er der et print af SOS med morsekode, i en meget dyb mørkeblå og en pink!

I kan finde blusen her, det er nr. 4 og 5 på deres liste, så I skal lige rulle lidt ned på siden for at se dem! Jeg fik en pakke virkelig fine julekort med posten!

Kan I ha’ det godt? SES

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Art