Pakkekalender #2

Blogs

Som nævnt tidligere fik jeg for alvor øjnene op for den fantastiske, store blogverden! Det startede da jeg var alene hjemme i et par dage omkring nytår og kedede mig som bare pokker! tilfældigt faldt jeg over et link, som en af mine tidligere klassekammerater havde lagt til sin blog på facebook! Derfra begyndte jeg at følge den ene blog efter den anden! I dag er stort set al den inspiration jeg får omkring mad, mode, interiør og fotos er bl.a. fra blogs.

Mine yndlingsblogs er klart:

Andtheblack.dk
Carolineevigglad.com
Passionsforfashion.dk
Rockpaperdresses.com
Carolinesmode.com/stockholmstreetstyle
cutecarbs.com
fitinspiration.dk

Dette er dog et lille udpluk af de blogs, som jeg besøger mest. Min tanke er at lave et uddybende indlæg for hver blog til jer, for det fortjener de(og I)!

Min sans indefor især mode og madlavning, men også fotografering og kunst, har udviklet sig enormt meget, siden jeg begyndte at læse alle de forskellige blogs.

Inderst inde brænder jeg virkelig for at inspirere andre, med lækre outfits, diverse sunde opskrifter og ikke mindst fotos(følg med på min instagram på @reginevilhelmsborg). Mit mål er helt klart, at jeg kan være med til at inspirere andre med denne blog, så jeg håber meget, at I vil give den en chance! 🙂

Bloggen er en del af mig, mit lille hjertebarn, som jeg passer og plejer så godt jeg kan!

Enjoy!

XXX

2

  • Tusind tak for anbefalingen 🙂 Bliver simpelthen så stolt og dybt beæret over at nogen synes jeg gør et godt stykke arbejde – så tusind tak! 🙂 Og sikken skøn blog du har. Elsker når de er personlige, det er så hyggeligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Frøkenen

      Hej Tine!
      tusind tak for den fine kommentar! Det glæder mig rigtig meget! 😀 Du har selv en blog og en personlighed som inspirerer mig utrolig meget! Ha’ en dejlig december måned! 😀
      Hilsen Regine!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkekalender #2