bloganbefaling #1

I dag…

ego2

Endnu et gammelt billede, fra min tyskårsprøve sidste år, hvor jeg sidder og holder en lille pause, mens jeg spiser en chokoladekiks!

I dag har jeg sovet længe og fået tidligt fri! – dejlig dag! I går var jeg et smut på biblioteket, for at finde mere materiale til min SRP… Men var vidst nok også et smut forbi H&M og Monki… hæhæ… #UPS

Jeg har nemlig ledt efter en underkjole i et lille stykke tid, da jeg mangler en til under min gallakjole. Min gallakjole er i sort blonde og derfor gennemsigtig über alles! Min plan var så at købe en stropløs kjole i H&M, men de havde sørme ingen tilbage eller på lageret, da det ikke var sommer – selvom netop dén underkjole er med i deres Basic afdeling… hmm.. Forelskede mig dog i en anden sort halvlang, tætsiddende og draperet nederdel, til 99,- som jeg måtte eje… så den kom jeg til at købe med, samt en skovmandsskjorte i grønt print fra Monki, som jeg egentlig har sukket efter i vildt lang tid, men først tog mig sammen til i går at købe – og den var ikke engang tilbage i min størrelse, så jeg måtte købe den for stor, så krydser alt hvad jeg har, for at den krymper lidt i vask! I Monki spurgte jeg en af de søde ekspedienter, om de ikke havde en stropløs kjole eller bare en stropløs top… Vi fandt til sidst en sort stram maxi nederdel (i størrelse S – troede aldrig at jeg ville kunne passe dén størrelse!) den trak jeg op over brystet, og den perfekte underkjole var i hus – og så til halv pris! FEDT! 😀

Nu har jeg også brugt nok penge i denne måned! godt det snart er december – de penge skal så bruges på julegaver, men mon ikke der kommer lidt til overs, for har virkelig (som i VIRKELIG) forelsket mig i et par items, som jeg MÅ have! – kender I følelsen?! haha!

Jeg smutter igen! SES

xxx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bloganbefaling #1