Hair inspiration

Ævl

Snapshot_20130912

Hej bloggen!

I dag har været en ok dag! Jeg mødte kl. 10, hvor heldig er jeg ikke lige på en lille-fredag?! desværre har jeg været halvsyg hele dagen og lidt i går også… pjat med mig! I morgen skal jeg have idræt – det glæder jeg mig til! De sidste 8 uger har vi haft et konditionsprojekt i gang! så jeg har haft som lektie hver uge at løbe min. tre gange! – det er hårdt! (ikke det at løbe, men at finde tiden…!) Vi sparkede projektet igang med en konditionstest aka BIB-test… og nu efter disse dejlige 8 uger, skal vi afslutte projektet med endnu en BIB-test og en skriftlig aflevering… bum bum. Og hvad sker der så for, at jeg virkelig har gjort mit bedste i dette idrætsprojekt…. og så bliver jeg småsyg!!! altså altså!

I morgen når skolen er færdig, er mine planer egentlig lige et lille bitte smut ned i byen… uden at bruge for mange penge… uha! Jeg regner med at købe de sidste gaver til min mors pakkekalender, hun smutter nemlig hjem til en veninde i Jylland i weekenden, så jeg kan rigtig have gaverne liggende fremme og pakke dem pænt ind, i stedet for at have dem liggende i  bunden af mit klædeskab, hvor de pt. ligger…

Min Weekend skal bruges på en lille smule skolearbejde, blogging og ellers intet! Har I planer for weekenden?

Billedet er oldgammelt – og uden pandehår….. taget nedefra…. og…. og… og….. Nu er jeg træt, så jeg vil vække min kat, som ligger ovenpå mig og sover, og så selv smutte i seng! Vi ses til den dejligste dag i morgen!

SES!

xxx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair inspiration