Pakkekalender #3 - 1. søndag i advent

#instagram2

snow fog hæk slotparken

Hej bloggen!

December måned er hermed skudt igang, og vi kommer tættere og tættere på jul, inde i mit hoved buldrer tankerne omkring SRP, julegaveindkøb og pligter! Hele julestemningen ligger så fjern for mig, på trods af at der, ud fra flere af klasserlokalerne på skolen, lyder skønne julesange for fulde fem, og de små børn i gadebilledet om morgenen er iført nissehuer! Jeg er stensikker på, at når det begynder at sne, så skal jeg nok komme i julestemning med det samme!

Ovenfor er fire billeder fra min instagram, I er mere end velkomne til at tage et kig forbi min instagram(@reginevilhelmsborg).

Billede nr. 1 og nr. 2 er egentlig det samme træ, men fotograferet på forskellige tidspunkter, nemlig ved sidste efteråret(nr. 1) og sidste vinter(nr. 2). Jeg har et eller andet med det træ, det er så smukt og jeg elsker at kigge på det!

Billede nr. 3 er intet mindre end en hæk(!) big surprise!, haha! Tankerne bag billedet var egentlig bare de smukke grønne og blå farver!

Billede nr. 4 var en af de smukkeste solopgange, jeg har set på min morgenløbetur, så den måtte jeg bare fotografere! 

Nu vil jeg smutte! kan I ha’ det godt?

***

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkekalender #3 - 1. søndag i advent