Wednesday night

What I want #5

Kjole fra Monki 300 kr. monki sweat 250 peppy bag pony, monki 120kr zara kjole 799

Billede 1/Billede 2/Billede 3/Billede 4

Hej med jer!

– I dag har været en rimelig afslappet dag på messe! Jeg var nemlig på uddannelsesmesse i Bella Centeret på Amager, hvor jeg hørte og spurgte ind til en masse spændende – og forskellige – uddannelser! Blandt andet hørte jeg lidt om psykologi, pædagogik, sygeplejerske, design, højskoleophold og en masse andet!

Billederne er af de 4 ting som jeg drømmer mest om i øjeblikket! Kun kjolen med perlerne er ikke fra yndlingsbutikken Monki, haha!

Især synes jeg, at billede nr. 1 med netkjolen er super fin! Den egner sig både til de kolde måneder med leggins, eller strømpebukser, men også til brune stænger i sommermånederne! Tasken med “ponyhair” kan jeg desværre ikke finde på Monkis hjemmeside længere, så jeg har fundet en matchende taske, dog uden “ponyhair” men i pleather!

Ligesom med tasken er det heller ikke lykkedes mig at finde kjolen med perlerne, som er fra Zara og koster 799 kr! Og det bliver nok heller ikke til noget, da jeg skal spare mine penge op til fremtiden, istedet for at købe tøj for dem, for jeg har sindssygt meget tøj, som jeg næsten aldrig bruger! Men jeg har i tankerne, at kjolen skal være et af mine DIY-projekter!

Det er bl.a. mit nytårsforsæt ikke at bruge særlig mange penge! ok… Her i januar har jeg “kun” købt en sweater fra ASOS, som I selvfølgelig kommer til at se, hvis altså det bliver en keeper!, derudover startede jeg året ud – den 2. januar (FLOT!)- med at bruge omkring 1500 kr. på briller, såe deeet! haha!

Må I ha’ en dejlig aften!

SES

P.s. Sweatshirten fra Monki er sat ned på 160 kr!

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday night