About me

Tea time

Lige pt. snacker jeg den lidt med en mandarin og et krus lakridste. Jeg har for nyligt fået øjnene op for lakrids og chokolade chili-te fra Yogi te! faldt tilfældigt over dem i Netto, og lokkede min far til at købe dem med, jeg har seriøst ikke drukket andet end det! (udover vand… ok.. og lidt kaffe!).

I morgen, mandag, og på tirsdag har jeg fri, jeg er så småt ved at skrive SRP (StudieRetningsProjekt), en opgave på 15-20 siders teori, om et selvvalgt emne indenfor de studieretningsfag man har (i mit tilfælde Matematik og Bioteknologi). Selvom jeg burde sidde på min flade og læse og skrive, er mine planer, et smut på biblioteket og ned i byen. Jeg har i et par år lavet pakkekalender til min lillebror, men i år laver jeg en pakkekalender til min mor! (idéer til 24 små gaver er mere end velkomne!!!!) Min mor fortjener virkelig lidt forkælelse i december måned <3

Nu vil jeg smutte i seng, bladre lidt frem og tilbage i det nyindkøbte Eurowoman og det forrige nr. af Costume…. få lidt inspiration til indlæg i morgen, og hvad morgendagens kluns skal bestå af!

Good night!

xxx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About me