En lykkelig slutning

Morning

havregrød på 9 forskellige måder

Hej bloggen!

Jeg er grødelsker med stort G! Jeg spiser det i alle mulige variationer, både som færdige grødblandinger(fx Urtekrams Blåbærgrød, som er en favorit hos mig), men også forskellige hjemmelavede udgaver – faldt over denne opskrift, som den dygtige Emily havde lavet!, den er også utrolig lækker og samtidig en variation til korngrøden!

Jeg har lavet Køleskabsgrøden med kokosmælk og figner(se link) et par gange, til tider tager jeg 1 dl gryn(rug- eller havregryn) og 2 dl. vand, tranebær, kardemomme, kanel, vaniljepulver, forskellige nødder og evt. frø i en skål natten over i køleskabet. Næste morgen skærer jeg et æble i tern. Grøden fra aftenen før samt æblet i tern kommer ned i en gryde sammen med en klat honning, og koger det i 5 min med næsten konstant omrøring!

Dog har jeg som fast “ingrediens” eller nok nærmere “item” (haha) i mit køkken, nemlig Urtekrams økologiske Blåbærgrød, jeg kan til tider finde den i Netto, ellers har de den fast i Irma, find den her!. I de kolde måneder kan man meget ofte finde mig med en skålfuld risengrød haha! – de fleste spiser det vel egentlig kun i juletiden, jeg starter allerede i oktober! 😀

I hvert fald har I hermed 9 forslag på gode toppings til grøden!

Billedet kan I finde på min Pinterest her og opskrifterne her

Vi ses!

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lykkelig slutning