Tea time

Pakkekalender #1

Hej bloggen!

I dag er tiden gået med SRP, arbejde og en lille bytur. Jeg var et smut nede i Søstrene Grene, som efterhånden faktisk er blevet ret “lækker” og fyldt med lidt mere anvendeligt end bare “skrammel”!

Jeg har i år besluttet at lave 4 adventspakker til min mor, så jeg var nede i Søstrene Grene, hvor jeg bl.a. købte et hvidt bloklys, som jeg vil sætte i en juledekoration og pynte med små røde bær, som jeg også fandt dér. Derudover købte jeg små brune til/fra-kort, servietter med julemotiv, et viskestykke med grønt dråbeprint samt 3 forskellige slikposer med hhv., “islandske perlur”, “hvide choko mandler” og “choko hasselnødder”. Jeg var også i The Body Shop, hvor jeg bare måtte eje deres nye badesvamp i form af peberkagemand!, og to forskellige sæber fra “honeymania” og “christmas vanilla”. Jeg købte også en shampoo og balsam i rejseformat. Et lille tip er at købe de rejseudgaverne af produkter, for de velegner sig meget til pakkekalendere og som dele af gaver. Til sidst købte jeg en “Almond hand & nail cream”. Mine køb fra The Body Shop kan I se på billedet! 🙂

Jeg er ikke færdig med gaverne endnu, jeg vil stadig tilføje lidt, fx et boligmagasin, en blomst(julestjerne), måske en neglelak og eventuelt lidt lækker chokolade!?

Har I et par idéer?

xxxDSC_0619

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tea time