Interior #2

Posters

Hej bloggen!

SRP er et overstået kapitel, og juleferien er foralvor sparket i gang! fire dage til jul! Vildt! Jeg venter stadig på, at den første sne skal falde og blive liggende og med tiden blive til et endnu tykkere lag, som ligger som en dyne over Danmark! men inderst inde tror jeg ikke, at jeg får sne denne jul… øv!  – de to ting hører bare sammen i min verden, og jeg kan faktisk ikke huske en jul, hvor vi ikke har haft sne…

Nok om sne! det var ikke, hvad indlægget skulle handle om! haha

Midt i al julegaveræset er min bedste veninde blevet opereret, en større operation, og skal derfor holde sig i ro i vildt lang tid! Så vi måtte aflyse vores årlige julegaveshoppetur til Lyngby i år! Jeg har virkelig ondt af hende og er ved at planlægge en sygdomsgave til hende! De andre gange hvor hun har været syg, har jeg også været forbi med en lille sygdoms-medlidenheds-gave til hende! Men denne gang fortjener hun virkelig omsorg! Derfor faldt jeg over disse plakater, hvor jeg skal ha’ indrammet kaninbilledet til hende! Sneharen er btw hendes yndlingsdyr – hun er dermed “besat” af kaniner og har den mest nuttede lille kanin derhjemme! – Kaninplakaten med nordisk inspiration må derfor være en perfekt sygdomsgave til hende!

I kan finde Plakaterne HER

FaunascapePostersCombo-1

Uglen vil jeg give til min lillebror! Han er bogstaveligtalt besat af ugler (han har en samling med ugleting på over 100 genstande!) og han ved alt om dette fjerkræ! haha! lidt sødt ikke?! 🙂

Selv vil jeg beholde ræven og vaskebjørnen, de skal hænge i min lejlighed den dag jeg får mit eget!

Plakaterne er fra Whatwedo, jeg har ikke før hørt om mærket, men jeg tog et kig ind på deres webside, for at få et indblik i hvad de laver! – Jeg synes, at det er nogle virkelig fede ting med et nordisk twist, de forhandler, og vil anbefale jer alle at tage et smut forbi her!

Hvilken plakat kan I bedst lide?

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior #2