Julegaverne 2013

Ring

Som lovet fra forrige indlæg, hvor jeg præsenterede mine julegaver for jer, lovede jeg jer et indlæg med fingerringen fra min bedste veninde – her kommer det!

Min bedste veninde gav mig den smukkeste ring i julegave! Den er i oxideret sølv med en lille guld knap, hvor der sidder en “diamant”. Jeg synes den er virkelig smuk og har et minimalistisk præg med det “V” formede design. Fingerringen er fra Stig P. Min veninde skrev i det søde julekort, jeg fik med pakken, at da hun så ringen, var hendes første tanke mig, så hun ville bare købe den til mig! Hvor rørt bliver man lige af det? 🙂 Jeg har verdens bedste veninde!

stigP tæt stigP tææt

Denne smukke ring fra Stig P sidder nu fast på min ene ringfinger! på den anden ringfinger sidder den mest betydningsfulde ring, jeg har. Den fik jeg i gave af mine storesøstrene, da jeg fyldte 18, den er fra Line&Jo og er i oxideret sølv med en lille fjer – som symboliserer, at nu er jeg 18 og er ved at flyve fra reden!

stigP on my finger stigP and linejo linejo and stigP linejo on my finger

Nu kan man altid finde to fingerringe, den ene fra mine søstre og den anden fra min bedste veninde. Det er mennesker, som betyder alverdens for mig, og derfor sidder netop dé to ringe på hver deres ringfinger, resten af mine fingerringe sidder randomly på de andre fingre. Men de to har faste pladser!

Har I et smykke, som betyder noget helt specielt for jer?

***

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaverne 2013