Congratz Brother!

Rings

rings

DSC_0715

DSC_0714

silver ring with purple stone

R

cos ring

tiny rings

rings on my fingers

rings rings rings

chunky rings

Vi skal ikke så lang tid tilbage, hvor jeg egentlig kun ejede ganske få fingerringe! Efter meget inspiration, som jeg fandt på alle de andre blogs, besluttede jeg mig for at købe en masse klassiske fingerringe til nogenlunde overkommelige priser i diverse high street butikker!

Nu er jeg kommet dertil hvor jeg løfter niveauet, de næste fingerringe, som skal pynte mine fingre, skal være af god kvalitet, og ha’ en historie bag sig, altså ikke “bare” et fund til næsten ingen penge i H&M, men mere en fingerring man køber for at fejre noget, fx den første månedsløn på det nye drømmejob, hvad ved jeg! Allerede nu ejer jeg et par ringe som betyder noget for mig, fjerringen og Stig P. ringen – som jeg har skrevet om i dette indlæg!

Men som I kan se på de mange billeder, er dette altså de fingerringe, som pt. pryder mine fingre:

Derudover også sølvringen med den lilla sten, som jeg har fået af min mor, og den oxiderede ring, som jeg har fik af min min moster, onkel og tante til min 18 års fødselsdag sammen med  de smukkeste øreringe, som jeg nok skal vise jer en dag 😉

Den lille ring med et “R” fandt jeg i Urban Outfitters, jeg synes, den var (og er!) lidt fin og plejer at sætte den sammen med en masse basic sølvringe fra H&M (dem som ligger i par på billede 3).

Sølvringen med den lille kobbercylinder er fra COS, min bedste veninde og jeg købte den sammen, en til hver! jeg synes den er rigtig fed og giver et lidt råt twist!

Ledringene er primært fra H&M – altså de fuldstændig plane sølvringe, den snoede er en Spinning Ring og den “prikkede” er fra Erbs & Bjerke, som jeg fandt i Prag på Vesterbro!

De mange sølv ringe, som både ses i kæmpestore, men også mere normale samt som ledringe, er fra samme “pakke” i H&M, køb dem her!

Guldringen, den sorte Skagen ring og den store perlering på sidste billede, er alle købt i Prag på Vesterbro!

Skrinene, som jeg opbevarer mine ringe i, er fra Lisbeth Dahl!

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Congratz Brother!