Good Morning!

Congratz Brother!

tea and cupcakes birthday table cupcakes birthday cake coffee carlsberg flower Misser

Hej Bloggen!

Der har været et par dage, eller en lille uges tid, med ingen aktivitet på bloggen, det har egentlig mest været fordi, jeg har haft helt vildt travlt og har haft alt andet end overskud, men here you go!

For et par dage tilbage var det min lillebrors tur til at kunne kalde sig 16 år! Han havde en stille og rolig dag, hvor han blev fejret af min mor og mig! Aftenen forinden havde vi holdt en lækker fødselsdagsmiddag for min lillebror, far, mor og mig, med menuen stående på Pulled pork! SÅ lækkert! Næste morgen blev han fejret stille og roligt med gaver på sengen, og om aftenen kom familien til forskellig drikkelse, lagkage, cup cakes, chips og frugt! Det var rigtig hyggelig aften!

Jeg forstår ikke at min lillebror er blevet 16 år, han er næsten højere end mig og skal på efterskole næste år, hvordan jeg takler det, ved jeg ikke endnu. Min bror og jeg har aldrig været adskilt i mere end 10 dage, så jeg tror, det bliver underligt men helt bestemt også sundt for vores forhold!

I må ha’ det godt indtil næste indlæg! SES

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Good Morning!