My beauty birthday wishes

favorite blogs

passionsforfashion

Passionsforfashion.dk Var den første blog, jeg begyndte at følge, og som for alvor åbnede mine øjne op for dette enorme blogunivers. Christina, som er powerkvinden bag, har en virkelig feminin og rå stil, hvilket inspirerer mig meget! derudover er der ofte hair inspirations-indlæg og engang i mellem en fin hair-tutorial video! Du kan også forvente DIY-projekter, interior inspiration og projekter for forskellige brands, som Christina har fuld gang i – bl.a. har hun designet flere tasker for Markberg, men også iPhone og iPad covers, som forhandles hos Inspiration – find dem Her

emilysalomon.dk

Emily Salomon var også en af de allerførste blogs, som jeg blev grebet af! Hvis du besøger Emilysalomon.dk, kan du forvente fine og feminine outfits – tiltider med en lille sød vovse! og de skønneste “little things” indlæg, som kan få et smil frem på hver en læbe! De absolut lækreste opskrifter, som bare kan få tænderne til at løbe i vand. Derudover kommer der tit smukke billeder op af Emilys interiør-talent, hun kan virkelig få et rum til at ligne en million med de fineste detaljer på vægen, hylden, skrivebordet, i vindueskarmen….. Derudover kan du forvente en høj kvalitet af personlige tekster, som gør at du lærer Emily en tand bedre at kende for hvert indlæg!

tinestrange.dk

Tinestrange.dk – eller som bloggen før hed “modeso”, egentlig var mit første træf med bloggen pænt tilfældigt! Jeg faldt over navnet “modeso” og måtte lige tjekke, hvem der kunne finde på at give din blog et sådan navn… Jeg nåede dog kun at læse et indlæg eller to, før jeg forelskede mig i bloggen! Tine er den sejeste person til at skrive de mest humoristiske indlæg og give inspiration til kreative projekter, retro boligindretning. De sjove vlogs må man heller ikke glemme! Hun inspirerer ved sin glæde og sin humor, og de hyggelige outfits! #classicandcozy! Derudover kan du forvente et alt for lækkert layout til bloggen, som for ikke så længe siden blev medlem af Stylista.dk ligesom denne blog…

rockpaperdresses

Rockpaperdresses, et outfitindlæg kan handler om alt og intet selvom det bare var for at vise dagens outfit! En tekst med både et lidt humoristisk indhold, men også det mere seriøse kan virkelig spice din dag lidt op! Det er så hyggeligt at sidde og læse et indlæg, skrevet af en, som bare kan det der med at skrive en god tekst, sådan virkelig god (længere) tekst. Du kommer med rundt om det hele i de velskrevne tekster, og bliver helt glad af at se på blomstrede og farverige outfits på en kold vinterdag. Og så er der Frida, en cute mops, som tiltider pryder outfit billederne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My beauty birthday wishes