Ring

favorite products

Hermed et indlæg omkring de plejeprodukter, som jeg bruger mest!

products TRESemmé oil elixir hair

Første gang jeg stiftede bekendtskab med en hårolie var under modeugen i København sidste sommer, 2013, hvor jeg besøgte deres stand på Nytorv. Jeg købte en med hjem i “all hair types” og en anden “for treated and colored hair” som jeg gav min mor i gave. konsistensen er rigtig dejlig, ikke for flydende og ikke for tyk, og duften er mild og neutral. Jeg bruger olien hver/hveranden dag. Et pump ud i hånden og kør det rundt i begge hænder, inden jeg kører dem i håret. Jeg undgår hovedbunden for ikke at få et fedtet look… det er knapt så tiltrækkende, haha! Især mine spidser for en masse dejlig olie.

BI-facil makeup fjerner

Denne øjenmakeupfjerner som er olie- og vandbaseret fik jeg i fødselsdagsgave af min mors gode veninde! Den efterlader virklig øjnene silkebløde og man står med følelsen af “nyfødte” øjne. Dette er som et af de eneste makeupfjerner-produkter, som jeg rent faktisk har stående fremme, både pga. emballagens, som faktisk er ret pæn, men også pga. den vildt flotte og friske blå farve, som går godt sammen med alle mine parfumer!

Jeg går meget op i at produkter til at fjerne makeup med ikke er alt for skrappe mod huden, og specielt øjenmakeupfjernere, og dette er produkt er skånsomt, ikke nok med at det fjerner min makeup, fugter det også mine øjenomgivelser! win-win!

hand cream

Da jeg i modeugen var et smut forbi “akademiklinikken” i København, fik jeg en goodiebag med som indeholdt denne håndcreme. Nøj hvor er den dejlig! den er mild og skånsom, tørrer hurtigt og fedter derfor ikke. Konsistensen er tynd, men ikke så tynd at det løber ned ad hånden på en. Den bedste detalje, har jeg gemt til sidst, nemlig duften! Den dufter SÅ skøøøønt af agurk! virkelig lækkert! og jeg sværger til denne håndcreme! når denne mindre goodiebag version er brugt op, løber jeg tilbage til butikken og hamstrer flere!

EOS lipbalm

Min EOS læbepomade har hængt på mig i næsten et år! Det var dengang man kun kunne bestille den over nettet, og da jeg ved et tilfælde fandt den i en lille butik i Lyngby, købte min moster den til mig i julegave! Nu kan man få den i Matas til 80 kr., og flere forskellige varianter end min. Bl.a. kan man også få den i blåbær og vanilje nu. Min dufter af vingummi og smager(hæhæ) af kirsebærvingummierne fra Hariboposerne! Mmmm! Som I kan se på billedet er min brugt rimelig meget op, og min næste EOS læbepomade skal være den mintgrønne! En af mine klassekammerater har nemlig den mintgrønne og guess what! Den dufter og smager som den de små grønne vingummifrøer med skum på undersiden – også fra Haribo! uhh! det lille barn, som skjuler sig bag den store og mere voksne krop, glæder sig så meget over disse fine læbepomader.

Duften er i orden, designet og materialet er lækkert. konsistensen er god, smagen og duften er i top – man bliver så afhængig af den! haha! og lidt lækkersulten. Køb den, hvis dine læber trænger til lidt pleje her i de kolde måneder!

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ring