Cheesy omelet
Denne omelet er med crispy ost og champignon! SÅ lækker og super mættende!
Det skal du bruge:
– To æg
– En lille sjat mælk
– En håndfuld små champignon skåret i kvarte
– En rest ost, jeg brugte cheddar, men alt kan bruges!
– Smør eller olie til stegning
– Grøntsager! jeg brugte frosne majs og ærter, men har også lavet variationer med frossen spinat! Det er op til dig!
– Salt og peber!
What to do:
– Skyld champignoner for jord og fjern det nederste af stilken, skær dem i kvarte eller halve afhængigt af størrelsen.
– Varm en pande op og lad dit fedtstof bruse op, svits champignonerne.
– Imens: gør osten parat, hvis det er skiveost, skær en skive og del den i kvarte. Derudover: slå to æg ud i en skål, pisk sammen med mælk og tilsæt dine grøntsager.
– Tag champignonerne af panden og læg dem på en tallerken.
– I champignon-fedtstoffet lægger du osten, om det er revet eller om du har skåret det ud i – skiver er ligemeget!
– Når osten er nogenlunde smeltet hælder du æggemassen over.
– Lad æggemassen stivne i siderne og laden kanten blive mat, vend/fold/etc. din omelet som du vil have den.
– Inden du tager din omelet af panden, drys champignonerne ud over, så de lige bliver lunet igennem!
… and enjoy!
Ingen kommentarer endnu