My farvorite shoes

Cheesy omelet

renset og udskåret champignon svitses på panden Æg og mælk piskes sammen i en skål grøntsager tilsættes champignon tages af panden og osten smeltes på panden æggemassen hældes over den smeltede ost vend omeleten når den er mat på oversiden tilsidst lunes de svitsede champignoner med på panden! ... Enjoy!

Denne omelet er med crispy ost og champignon! SÅ lækker og super mættende!

Det skal du bruge:

– To æg
– En lille sjat mælk
– En håndfuld små champignon skåret i kvarte
– En rest ost, jeg brugte cheddar, men alt kan bruges!
– Smør eller olie til stegning
– Grøntsager! jeg brugte frosne majs og ærter, men har også lavet variationer med frossen spinat! Det er op til dig!
– Salt og peber!

What to do:

– Skyld champignoner for jord og fjern det nederste af stilken, skær dem i kvarte eller halve afhængigt af størrelsen.
– Varm en pande op og lad dit fedtstof bruse op, svits champignonerne.
– Imens: gør osten parat, hvis det er skiveost, skær en skive og del den i kvarte. Derudover: slå to æg ud i en skål, pisk sammen med mælk og tilsæt dine grøntsager.
– Tag champignonerne af panden og læg dem på en tallerken.
– I champignon-fedtstoffet lægger du osten, om det er revet eller om du har skåret det ud i – skiver er ligemeget!
– Når osten er nogenlunde smeltet hælder du æggemassen over.
– Lad æggemassen stivne i siderne og laden kanten blive mat, vend/fold/etc. din omelet som du vil have den.
– Inden du tager din omelet af panden, drys champignonerne ud over, så de lige bliver lunet igennem!
… and enjoy! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My farvorite shoes