Photos

Good Morning!

air

Jeg er stået tidligt op her til morgen, og mens mørket stadig buldrer udenfor, sidder jeg med en stor kop ingefærte og en skål med skyr, hyldebær, mandler og speltflager, helt tæt op ad varmeapparatet! Det er dejligt at starte sin morgen så rolig!

I dag bliver en lang dag, da jeg først er færdig med skolen kl. 15.30 og har et par ærinder nede i byen! Jeg orker ikke at tage i skole, da jeg først skal ha’ Matematik fra 8.10-11.35! oh my! derefter står den på religion og dansk… Men jeg må sørge for, at det bliver en hyggelig dag for mig selv, det er altid noget, jeg prøver at tænke på når dagene er lange, kolde og mørke!

Køb noget te, kaffe eller kakao, smør en god og stor madpakke, eller køb et eller andet lækkert i kantinen! Jeg plejer at guffe lidt nødder i mig og et par lakridser – I ved, Blue Jeans! ååååhhh! haha!

Billedet er i øvrigt fra Firenze, Italien, hvor jeg var på studietur med min klasse i marts måned sidste år! Jeg tog billedet i flyveren, da vi fløj over nogle bjerge! det var så smukt! – I kan også finde billedet på min Instagram: Reginevilhelmsborg 🙂

I må ha’ den bedste onsdag!

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photos